Sunday, April 5, 2009

ဒီေန႕စားတာ...ႏွင့္ ဟိုဟိုဒီဒီ ဓါတ္ပံုမ်ား

ခ်ဥ္ေပါင္ဟင္း (ဘယ္လိုခ်က္တာလဲ မေမးပါနဲ႕။ ေမေမေၾကာ္ေပးလိုက္တဲ့ ခ်ဥ္ေပါင္ေၾကာ္ကို ေရေႏြးဆူဆူထဲ ပစ္ထည့္ၿပီးေမႊလိုက္တယ္။ ဟင္းတစ္ခြက္ရေရာ)

ငါးရံ႕ေျခာက္ေၾကာ္ (Ready-Made)

(ကိုေပါ ကဗ်ာ ေၾကာင့္ ၀ယ္လာမိတဲ့ ဂ်ဴးျမစ္ေၾကာ္။ :D ကၽြန္မရဲ႕ ျမန္မာျပည္ႀကီးမွာ ဂ်ဴးျမစ္ေလးေတြကစ စားေကာင္းပါတယ္။ အဲဒါေၾကာင့္ အႀကိမ္ေပါင္း ေထာင္ ေသာင္းမက စားရရင္လည္း ကၽြန္မကေတာ့ ျမန္မာအစားအစာေတြပဲ စားခ်င္တယ္။)

ေကာ္ေကာ္ (အသတ္ေသခံမလား ေကာ္ဖီမေသာက္ဘဲ ေနမလားဆိုရင္ အသက္ပဲ အေသခံသြားမယ္။ ဘာျဖစ္လို႕ဆိုေတာ့ ေကာ္ဖီမေသာက္ရရင္လည္း ေသသြားႏိုင္လို႕ပါ။)

(ဒါကေတာ့ Chinese New Year တစ္ရက္မွာ East Coast ကို ေပ်ာ္ပြဲစား သြားတုန္းက စားခဲ့ၾကတာေတြ။ တူတူသြားတဲ့ သူငယ္ခ်င္း ညီမေလးေတြ ကိုယ္တိုင္ လုပ္တာပါ။ ကၽြန္မကေတာ့ East coast ေရာက္မွ MacDonald က ၀ယ္သြားတာ။)

(စုစုေပါင္း ၇ ေယာက္သြားတာ။ ကၽြန္မက ဓါတ္ပံု႐ိုက္ေပးေနလို႕ မပါဘူး။ ႏွစ္ေယာက္က ဘယ္ေပ်ာက္ေနပါလိမ့္။ လက္တစ္စံုေတာ့ ေတြ႕တယ္။)

(ကဲ... ကဲတား... ကဲတက္စ္ ေလးေတြေပါ့)

(ျမန္မာျပည္မွာဆိုရင္ေတာ့ ေကာက္ထုပစ္မိမယ့္ အရာေတြ - ဗံဒါသီး)

ႏိုးႏိုးခ်င္း မမ၀ါ blog ကို ေရာက္ေတာ့ (ရွမ္းေခါက္ဆြဲ ဆိုလို႕) စားခ်င္လြန္းလို႕ သြားရည္က်မိတယ္။
အားက်မခံ ကိုယ္လဲ တင္ဦးမွ ဆုိၿပီး...

Breakfast နဲ႕ Lunch ေပါင္းစားတာကို တင္လိုက္ပါတယ္။ (ပိတ္ရက္ဆို ညဉ့္နက္ေအာင္ေနၿပီး ေနျမင့္မွ အိပ္ရာကထေတာ့ အၿမဲ ဒီလိုပဲ ေပါင္းစားျဖစ္တယ္။ economy က်တာေပါ့)

3 comments:

တီခ်မ္း said...

ကိုေပါ က ပါျဖစ္ေအာင္ပါလေသးတယ္ ခိခိ
ေဓၚယီဒါ ေနာ္
အခါေပါင္း တသိန္းတသန္းေသရင္လဲ
အသုပ္စံုစားျပီးပဲ ေသခ်င္ပါတယ္

ကုိေပါ said...

ထန္းျမစ္၀ယ္ခဲ့ရမွာ။ မီးဖုတ္စားရင္ ေမႊးေမႊးေလး။ း-)
ၿပီးရင္ အလယ္က အူတုိင္ကုိ ယပ္ေတာင္ ရက္လုိ႔ရတယ္။

Rita said...

ကိုေပါ ေျပာမွ အညာျပန္ၿပီး ထန္းျမစ္မီးဖုတ္ င႐ုတ္ဆံုထဲ ထည့္ၿပီးေထာင္း ပဲဆီဆမ္းၿပီး စားခ်င္လိုက္တာ။ ရန္ကုန္မွာေတာ့ ျပဳတ္စားသတဲ့။ ရန္ကုန္သူ/ သားေတြ အေကာင္းကို မသိရွာဘူး။

အလယ္အူတိုင္ကို ယပ္ေတာင္ မရက္ခင္ အေပၚက ေပ်ာ့ေပ်ာ့ႏုႏုအိအိ အပိုင္းေလးကိုေတာင္ ကိုက္စားတတ္ေသးတယ္။